duminică, 31 martie 2013

ÎNTÂLNIREA ZONALĂ A MEMBRILOR MIȘCĂRII DACIA - BACĂU 19.05.2013


Se invită membrii și simpatizanții Mișcării Dacia pentru a participa la o intălnire zonală, pe data de 19.05.2013, ora 10.00, la Bacău. Locația exactă va fi comunicată celor înscriși ferm. Înscrierile se fac pe contul Mișcării Virtuale Dacia sau prin mesaje, email și telefon ale subsemnatului.

Ordinea de zi:

1. Prezentarea Mișcării Dacia;
2. Prezentarea participanților;

3. Prezentarea ideilor și punctelor de vedere proprii ale participanților cu privire la Principiile și Obiectivele Mișcării Dacia;
4. Lucrări pregătitoare pentru Întălnirea Anuală 2013 a Mișcării Dacia din 17-18 august;
5. Activități organizatorice (adeziuni, manifeste etc.).


Întălnirea se încadrează în demersurile de legalizare a mișcării și este destinată concretizării unor primi pași în acest sens.


Bîliș Ion-Iustin

8 comentarii:

Torna Dacia spunea...

VA PROPUN SA ANUNTATI SI PRIN RETELELE DE CABLU LOCALE INFINTAREA MISCARII DACIA...DATA AI PUTEA SA O DEVANSEZI PENTRU CEI DIN ZONA PENTRU 21 APRILIE..VOM TINE LEGATURA AICI..

GENA DACU spunea...

CA SA NE ORGANIZAM NU E BINE AUGUST E PREA DEPARTE....consider ca 1mai ne bine fiind zile libere..chiar daca vor fi mai putini ..se va sti clea de urmatsi asta e politic vorbind..sa ne grabi8m daci asteapta..NU UITATI CA ACUM SINTEM LEGALIZATI DE GENETICA HAMBURG..ASTEPT AICI PE BLOGO HOTARIRE A TA ..DE CE CIND SE COC STRUGURII IN AUGUST =inca odata e prea tirziu ..prea departe ..pina atunci ce facem ..stam suspendatide ideie..ia te rog alta hotarire ..G.I.D.A.[GR. ITORICII DACIEI ANTICA]

Bîliș Ion-Iustin spunea...

Dacâ sunt doritori, putem să ne întălnim și pe 21 aprilie. Anunțul se va difuza pe mai multe canale. Avem nevoie de calitate în primul rând și apoi de cantitate. Tocmai, pentru organizare, este bine august. Este o întâlnire anuală, cu tendințe spre tradiție. Acolo se vor lua hotărâri importante.
Între timp, ca sâ nu pierdem timp și să ne pregătim mai bine, ne întâlnim pe 21 aprilie, 19 mai și orice alta data.

BAIDAC bibi spunea...

O.Kei esti un conducator maleabil..diplomat ceea ce ne va fi bine..tot 1 mai as zice si eu ca sa stim ce facem/ sa dam drumu la un program discutat ..cu idei noi..mai sintetizat ..cu teza DACIA/daci sa ne numim ca fundament[iar tu o treci in coada]..nu e bine ..asta e punctu forte al dorintei tuturor romanulor[daci]revenirea la numele milenar...averile ilicite ..impozitarea celor nesimtite..sa scapam de banditism prin LEGI NOI SI BUNE..PROSTITUTIA ..TRAFICUL SUB ORICE FORMA..ERADICATE..AURUL DACIK EXPOATAT DE NOI...asta e lovitura cea tare ce va scoate tara din criza..din blocaj ..din somaj..din desfriu..din dezonoarea la care sintem supusi...NU VEZI POLITICA STRUTULUI LA GUVERNANTI fata de genetica HAMBURG..nimic pentru ei nu conteaza decit furaciunile ..muscind mereu din tara...sa auzim de bine daci..si sa dormiti vara..

Anonim spunea...

DACA TE INSPIRI DUPA TEAVA GIOVANIIII ..NU VEI COVINVIGE///...M.D=TARA DACIA..ORI LA NEA TEAVA NU GASESTI ASEMENEA PUNCT IN PROGRAM CARE TREBUIE SA FIE NR.1 ca daia e M.D.

Bîliș Ion-Iustin spunea...

"Misiunea MIȘCĂRII DACIA este de a coagula forțele progresiste din țară și pe baza Principiilor și Obiectivelor mișcării să implementeze o nouă Paradigmă socio-economică folosindu-se de brandul DACIA. Unirea celor două state românești într-o federație numită Dacia este unul din multele obiective ale mișcării, la fel de important ca toate celelalte. Nu este nici primul, nici ultimul. Este unul dintre ele. Dacă militați pentru prioritizarea acestui punct, vă invit pe 19 mai 2013 la Bacău să va susțineți punctul de vedere, inclusiv în fața dlui Țeavă și să facem un pas înainte! Vă invit să facem ceva concret, oricum mai mult decât discuții sterile pe internet"

Bîliș Ion-Iustin spunea...

Am definitivat programul pentru întâlnirea de duminică.
Se anunță participări importante din partea iubitorilor de neam, atât din punct de vedere cantitativ cât și calitativ.
Vor fi dezbateri de substanță, se vor lua hotărâri importante în zona organizatorică și vom face o scurtă călătorie turistică tematică în zona Bacău - Roman.

https://www.facebook.com/events/360223800750459/

Bîliș Ion-Iustin spunea...


ÎNTÂLNIREA ZONALĂ
A MEMBRILOR ȘI SIMPATIZANȚILOR MIȘCĂRII DACIA
BACĂU – DUMINICĂ 19 MAI 2013 (ORELE 10.00 – 18.00)
CAFENEAUA BOURBON (LÂNGĂ ARENA MALL)

Scopul pentru care ne adunăm duminică în Bacău este acela de a ne cunoaște unul cu celălalt pentru a înființa nuclee de daci liberi și pentru a trece la acțiune în ceea ce privește salvarea neamului nostru multimilenar. Avem nevoie de acțiuni concrete, palpabile și practice. A trecut vremea teoriilor și discuțiilor sterile pe internet.
Mișcarea Dacia propune crearea unei forțe spirituale noi, care pe baza unor principii și obiective enunțate, să realizeze o reformă radicală a societății în Spațiul Mioritic. Nu este o mișcare de stânga, de centru sau de dreapta, este o mișcare deschisă tuturor celor care s-au trezit.
Duminică, la Bacău, se pune prima cărămidă în lumea reală a construcției ce se vrea să înlocuiască actualul sistem cu altul bazat pe valorile strămoșilor noștri care trăiau în armonie cu natura.
Nu rata șansa de a te număra printre cei ce făuresc istoria!
Nu rata șansa de a contribui la salvarea neamului!
Duminică este ultima zi când o poți face. Luni poate fi deja prea târziu.
Inscrieri și detalii pe pagina Mișcarea Virtuală Dacia / Evenimente https://www.facebook.com/events/360223800750459/