joi, 21 noiembrie 2013

Politicieni cu foame neostoită de SPIRITUAL

Deunăzi, aşteptând la o trecere de pietoni,  am surprins involuntar o discuţie între doi domni. Dialogul a fost cam aşa:
-          „Eu pe ăştia nu-i mai aleg. Dar nici pe ceilalţi.
-          Şi pi cini să alegem? Ăştia noi? Şi ăştia tăt flămânzi sânt!”
Este clar că în ochii alegătorului român, politicienii aleargă după „ciolan”. Aproape fără excepţii. Ei au o foame neastâmpărată.  Foamea lor este stinsă numai de bani şi avantaje materiale.
Societatea românească are nevoie stringentă de altfel de politicieni. Aceştia trebuie să aibă o foame de SPIRITUAL, să-şi dorească muncă mai puţină şi pentru toţi, şanse egale pentru accesul la educaţie şi sănătate, un nou concept de habitat, dezvoltare susţinabilă, implementarea Legilor Belagine, o nouă politică a familiei, un nou sistem electoral bazat pe competenţe, promovarea spiritului Open Source etc. Ori astfel de politicieni nu există şi nu au cum să ia naştere în interiorul actualei clase politice. De aceea a apărut MIŞCAREA DACIA care propune o nouă paradigmă socio-economică care să înlocuiască paşnic actualul sistem socio-economic.
ASOCIAŢIA MIŞCAREA DACIA, laboratorul ideologic al mişcării, îşi propune să formeze astfel de politicieni, cu foame neostoită de SPIRITUAL.
Este o şansă unică pentru cei ce vor să se implice, fie ca „actori”, fie ca „scenarişti” sau „regizori”. Acum porţile sunt deschise oricui. Mai târziu s-ar putea, ca datorită numărului mic de susţinători, sistemul să blocheze pentru o vreme accesul. Asta ar însemna mulţi ani de suferinţă pentru populaţie.
Vă invit să treceţi peste orice barieră mentală şi să faceţi pasul decisiv! Aderaţi la ASOCIAŢIA MIŞCAREA DACIA şi haideţi să construim cu toţii o lume mai bună!



2 comentarii:

Alin spunea...

Majoritatea romanilor gandesc exact ca cei doi din dialogul anterior,nu mai au incredere in nimeni si nimic ce reprezinta clasa politica.E greu sa le recastige cineva incredere,avand in vedere faptul ca toate jegurile de politicieni actuali imita destul de bine niste oameni de incredere,asta inainte de alegeri.Iar oamenii sunt satui de asta.Oamenii de care avem nevoie exista,dar ei sunt greu de gasit si mult mai greu de pornit,ca sa zic asa..Avem nevoie de oameni de incredere,oameni tineri,capabili,patrioti adevarati,mai interesati de soarta multora decat de a lor,oameni pe care sa ne putem baza,oameni care au avut ocazia sa fure si nu au furat sau oameni care au avut ocazia sa puna banii pe primul loc si nu au facut-o, pt ca este destul de greu sa nu te schimbi cand ajungi sa ai bani.Sfatul meu ar fi sa nu acceptati in functii de conducere pe nimeni dintre cei care au facut vreodata parte dintr-un partid politic de dupa '89 incoace.

Bîliș Ion-Iustin spunea...

Mulțumesc pentru sfaturi! Aveți dreptate, oameni de calitate există. Ei sunt peste tot, inclusiv foști sau actuali membri ai unor partide politice. Sunt persoane care au vrut să schimbe ceva, s-au lovit de bariera impusă de sistem și s-au retras în loc să susțină partidul în care au intrat. Asociația Mișcarea Dacia intenționează să-i adune la un loc și să proiecteze o nouă paradigmă socio-economică.