miercuri, 6 noiembrie 2013

RECOMANDARE


Mai întâi pe facebook, apoi, de curând, pe propriul portal, membrii Mişcării Dacia proiectează o nouă paradigmă socio-economică.
Aderenţi mai vechi sau mai noi, curioşi sau căutători de „altceva”, încearcă să afle mai multe despre Mişcarea Dacia şi ce propune ea. Am observat că există numeroase cazuri de respingere din start a Principiilor şi  Obiectivelor Mişcării Dacia. Totul pleacă de la abordarea greşită a obţinerii informaţiei. Aceste persoane studiază câte un principiu singular şi şi-l imaginează ca funcţionând în actualul sistem socio-economic. Rezultatul este mai mult decât previzibil, nu poate funcţiona.
Propunerile Mişcării Dacia privitoare la principiile noii paradigme socio-economice trebuiesc abordate simultan şi imaginate ca funcţionând concomitent într-un alt sistem socio-economic, nou, diferit total de cel cunoscut. Astfel, un principiu ce ar părea imposibil de aplicat sau injust, ar deveni o stare de normalitate.

Recomand tuturor celor ce vor să cunoască Mişcarea Dacia să studieze mai întâi materialele publicate, să şi le imagineze implementate într-un alt tip de societate şi apoi să-şi contureze propriile concluzii!

Niciun comentariu: