luni, 15 aprilie 2013

Marfa bună nu se vinde singură. Ambalajul însă o vinde garantat.




Mișcarea Dacia nu este o mișcare pentru distrugerea cuiva, ci pentru înlocuirea a ceva cu altceva. În cei cățiva ani de existență, Mișcarea Dacia a concretizat o soluție completă și coerentă pentru schimbarea actualului sistem economico-social și politic.

Prin utilizarea brandului Dacia se propune redescoperirea trecutului și apoi prin marcarea unui “punct zero” construirea viitorului pe baza Principiilor si Obiectivelor elaborate de mari și mai puțin mari gânditori și cizelate de inițiator și membrii activi.

Cei care iau cunoștință despre ceea ce propune Mișcarea Dacia au numai cuvinte de laudă și sunt de acord cu majoritatea propunerilor acesteia.

Concluzie: Noua forță spirituală și obiectivele acesteia reprezintă o MARFĂ BUNĂ.

Dar, aplicând teoriile marketingului, ajungem la concluzia că pentru a putea vinde acestă marfă, avem nevoie de un ambalaj adecvat. Consistența ambalajului este dată de legalizare. Este obligatoriu să se îndeplinească formalitățile legale de înființare și funcționare pentru a putea scoate produsul pe piață. Și mai este nevoie de ceva. Mesajul imprimat pe ambalaj trebuie să fie cel care să atraga atenția și să convingă clientul.

Noi am ajuns in stadiul în care am început ambalarea. Este nevoie de o mult mai mare implicare a membrilor mișcării pentru aceasta. Legalizarea și transmiterea mesajului Mișcării Dacia trebuie să își facă mai mult loc pe agenda fiecăruia dintre noi. Nu se cer cotizații, sponsorizări și altele asemenea. Se cere timp din prezentul nostru pentru viitorul copiilor noștri.

Viață veșnică poporului și țării noastre!

3 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Genetica Hamburg omule face totu nu BATE CIMPII CU MARFA SI AMBALAJU...
CONSIDER CA ESTI BINE INTENTIONAT DAR NU STII SA LOVESTI PUNCTELE FORTE ALE MISCARII DACIA ==baza fiind Genetia HAMBURG care a legiferat==SINTEM DACI =====FARA ROMANIZARE= FARA sc. ardeleana ...

cetateanu roman spunea...

DA OMENI BUNI ASA E = SCOPUL MISCARII ESTE REVENIREA TARII LA NUMELE EI ADEVARAT acum legiferat si de genetica Hamburg...sa sustinem din tot sufletul nostru de romani adevarati daci acest deziderat votind pe cei ce au aceasta teza =DACIA UNITA A INVIAT=sa propavaduim in biserici si in pomeniri catre toti schimbarea numelui TARII IN DACIA..sa auzim de bine daci ..sa dormiti bine vara ...nu uitati recentul congres pcr[usl]care cu pres. sau onorific or distrus tara prin privatizare care de fapt era invirteala intre snapani si apoi vinzare pe doi bani..iar sefu fitar baga banu -n buzunar...