miercuri, 13 august 2014

ÎNTÂLNIREA ANUALĂ 1-3 AUGUST 2014

COMUNICAT DE PRESĂ


MIȘCAREA DACIA, consecventă principiilor sale și conform hotărârilor luate la precedentele întâlniri, a organizat prin intermediul ASOCIAȚIEI MIȘCAREA DACIA în perioada 1-3 august 2014 la Ferma Dacilor din Slănic Moldova ÎNTÂLNIREA ANUALĂ A MEMBRILOR ȘI SUSȚINĂTORILOR MIȘCĂRII DACIA.
Participanții, în număr de 22, au îmbinat utilul cu plăcutul. Pe lângă activitățile specifice mișcării noastre, participanții s-au bucurat în mijlocul naturii de călărie, plimbări cu trăsura, paintball, offroad, pescuit, masă câmpenească cu foc de tabără și proțap, vizită la Mânăstirea Ștefan cel Mare și plimbare prin stațiunea Slănic Moldova.
La această întâlnire s-au luat hotărâri importante privitoare la activitatea mișcării pentru perioada următoare.
A fost adoptată ca formă organizatorică de bază ECHIPA și activitatea a fost defalcată pe DOMENII. Structura organizatorică este de tip fagure și toți membrii sunt egali.
Pentru realizarea scopului principal, PROIECTAREA UNEI NOI LUMI (Proiectarea unei noi paradigme socio-economice sau Proiectarea unei noi orânduiri sociale), s-au format primele echipe de lucru ce sunt structurate pe domenii de competență. Lansăm public invitația către cei ce au competențe în diverse domenii să se alăture nouă și să-și aducă contribuția la realizarea amplului proiect O NOUĂ LUME.
A fost ales Sfatul Mișcării Dacia, singurul organ de conducere, cu un caracter colectiv și cu un mandat de un an.
Reamintim că MIȘCAREA DACIA are misiunea de a crea proiectul unei lumi noi bazată pe o societate echitabilă ce asigură șanse egale tuturor, de a pregăti viitorii lideri și de a implementa politic acest proiect, prin metode pașnice, în viața socio-economică. La baza proiectului stau Principiile și Obiectivele Mișcării Dacia ce pot fi consultate pe site-ulhttp://www.miscareadacia.ro sau pe facebook.

Niciun comentariu: