duminică, 17 februarie 2013

MIŞCAREA VIRTUALĂ DACIA

După o perioadă de câţiva ani în care am activat în Partidul Romînia Mare şi în care am cunoscut toate dedesubturile politicii din România, am găsit într-un final o mişcare care mă reprezintă şi care, din punctul meu de vedere, poate salva ţara şi poporul nostru de la o distrugere continuă şi sistematică. Această mişcare este MIŞCAREA DACIA. Ea activează pe internet având o pagină Facebook: https://www.facebook.com/groups/141387601036/ sub titulatura Mişcarea Virtuală Dacia. Mă voi implica activ în demersurile acestei mişcări privind legalizarea şi apoi implementarea unei noi paradigme socio-economice.

14 comentarii:

Anonim spunea...

DA IOANE ..sint EU=ARDELEANU DAC -MUNTEANU DAC- MOLDOVEANU DAC[si noi dacii de peste Prut/Basarabeanu- Dac]--Sintem alaturi de tine ...ne bucuram pentru initiativa...avem un partid..-dl.gh.gavrila copil...a initiat semnaturii in acest sens..HAI SA NE UNIM..spune calea..Genetica Hamburg =lege pentru NOI Dacii..guvernul e putin obosit..nu o baga in tara..iar Dom Sef..elibereaza penitenciarii..

Bîliș Ion-Iustin spunea...

Multumesc pentru sustinere! Ma bucura si pe mine initiativa dvs! Sunt de acord sa ne unim. Pentru aceasta ar trebui sa ne cunoastem mai bine, sa aflam mai multe unii despre ceilalti si sa promovam ceea ce avem in comun.

cetateanu dac-ION spunea...

Dl.Bilis la sigla e firesc sa introduci simboluri dacice=E CELEBRU NEINFRICATUL RAZBOINIC al Lumini Daciei celebru si arhicunoscutul =CAP de LUP= ...NUMAI CIND NE GINDIM CU CITI INVADATORI A DAT PIEPT IN FRUNTEA OASTEI DACE..in cite secvente [sute] e prenentat pe Columna si cele 5 arcuri de trumf ridicate spre elogierea DACILOR..CULORILE ROSU -CAPU CU CARE STRVEA DUSMANII ..GALBEN- BOGATIA PENTRU CARE ERA NEINFRICAT SI APRIG LUPTATOR..ALBASTRU -cerul sub care lupta -cerul DACIEI-SI CARE LA ORICE PAS IN INCLESTAREA EROICA DOAR CERUL II ERA MARTOR..amin.

Anonim spunea...

E UN CAZAN de tuica ..sau o galeata sau o caldare..in sibol..

Anonim spunea...

ARE DREPTATE -ANONIM-PARE A FI ..o caldare...o galeata de votare a usle..NOI DACI NU CADEM IN CAPCANE ..spune-ne dl. ce E..borcanul ala din sigla -MISCAREA DACIA-si nu te mai da mare intelectual folosind termenul-paradigma-e o porcarie de termen care nu apartine limbi DAKA..FUGI DEACILEA paradigma falsa ce esti..

Anonim spunea...

NO DACII SO DUMERIT SI LINISTIT AMU SE VEDE CA -I VORBA DE MULT PREA CELEBRU =LUP DACIK ...iti multumim iusti..succes fulminant ...cu bine .amin

Bîliș Ion-Iustin spunea...

Ma bucur ca s-au lamurit lucrurile! Bineinteles ca se mai poate lucra la sigla. Pana la legalizarea Miscarii Dacia, sigla va avea o forma inconfundabila.
Miscarea Dacia vrea schimbarea sistemului actual si propune ceva in loc: o noua paradiigma socio-economica. Cine are timp si bune intentii se poate documenta pe pagina Facebook: https://www.facebook.com/groups/141387601036/
Astfel el va constata ca termenul prezentat are un puternic substrat ideologic. Unii intrezaresc sfarsitul sistemului politico-economic actual si de accea improasca cu noroi pe cei care sunt patrioti si doresc binele tarii si semenilor. Falsitatea trebuie cautata in alta parte. Bunul simt, probabil, va ramane o necunoscuta pentru multi.

VATAFU MARIA spunea...

Dl. BAlis nu mai folositi cuv.-PARADIGMA - NU CUNOATE POPORU ..EL VREA PROGRAME..OBIECTIVE DIRECTIVE ..mai un domn cu mustata cu paradigma..tot asa nu exprima incredere.PRIMA TEZA ESTE REVENIREA LA NUMELE NOST MILENAR=DACIA=iar noi daci..2-Ordonanta guv.pentru Basarabia-TERITORIUL DACIEI[Unirea a fost facuta pe vecie de ilustrii nostrii inaintasii la 1918..vz. Testamentul unirii pe vecie]..Sa votam un presedinte sau un rege autohton care sustine un astfel de program...noi G.I.D.A.=grupul istoricilor Dacia antica=sintem alaturi de tine...succes..doamne ajuta ..amin.

Bîliș Ion-Iustin spunea...

Doamna VATAFU MARIA,acest material reprezinta crezul meu politic. El este succint prezentat. O detaliere a tuturor aspectelor prezentate aici se gasesc pe pagina Miscarii Dacia https://www.facebook.com/groups/141387601036/ la Fisiere. Aceasta miscare a inceput demersurile pentru legalizare. In acest proces o sa apara si mesajele catre populatie care vor fi clare si pe intelesul tuturor. Unul dintre obiectivele Miscarii Dacia este reunirea celor doua state romaneste intr-un singur stat, Dacia. Va multumesc pentru sustinere!

vatafu maria spunea...

vatafu maria =vom tine legatura aici...HAI SA AURIM DE BINE ...BAza noastra de plecare e legalizata de =GENETICA HAMBURG==..in fata rezultatelor stiintifice nimeni nu mai comenteaza [unii clampanitori]...iar D.zeu BINECUVINTEAZA..[VZ. IN ACEST SENS DL. GH. GAVRILA COPIL are ceva asemanator]..HAI SA NE UNIM ..pt. binele tarii.. esti economist asta e bine..cu teza istorica Salveaza tara ..Nimeni nu va mai vota Haita-[stiga-dreapta la furaciune]..acum e mare voga teza Ta..DACIA UNITA ANTICA- IAR noi daci sa ne numim/ uniti cu basarabii daci ia veci sa fim..amin.

daciana pisa spunea...

noi DACII VREM SA VEDEM DEMISIA TA din prm ..ca sa vedem daca putem mere ..iaca un tf...unde putem vorbi despre DACIA-0764562230=

Bîliș Ion-Iustin spunea...

Dna Vatafu Maria si dna Daciana Pisa, va multumesc pentru sustinere!
Cu prima ocazie o sa va prezint demisia mea din PRM. Crezul meu politic este acum suprapus pe Principiile si Obiectivele Miscarii Dacia. Nu exista compromisuri.
Tinem legatura!

calusaru oane spunea...

ASTEPTAM DE SF.PASTE SA ANUNTATI O INTILNIRE cu simpatizantii..MISCAREA DACIA ANTICA...as dori sa-i spunem asa ..suna frumos prescurtat..unde te duci bade ioane..nea fane..marie gheo..vasilii..bre dacule ..la== ADA=

Saidac koco spunea...

ADUC o completare la calusar ..vad ca sare bine-JOACA - si aduce probleme bune.- un adevarat calusar-HAIDA-HADA DACIA..aici la miscarea DACIA antica prescurtat este -MDA[CITIT MEDA=ASA E BINE SA NE INREGISTRSAM=IN MEMORIA FICEI LUI DECEBAL CARE SE CHEMA MEDA..deci reinviem DACIA si memoria reginei ei=MEDA=SA AUZIM DE BINE DACI ..sa dormiti vara...